Növényvédelmi Intézet

Pannon Egyetem Georgikon Kar – Keszthely

Friss diplomás munkatársat keresnek

Leírás: A KITE Zrt. friss diplomás munkatársakat keres, akik a Junior agronómiai programukba tudnak teljes értékű munkatársként bekapcsolódni, majd elsajátítva a megfelelő alapokat szaktanácsadóként, értékesítőként tudnak hosszútávon érvényesülni. A program kifejezetten azoknak szól, akik nem vagy kevés szakmai tapasztalattal rendelkeznek, hogy a megfelelő támogatás mellett mind az öt agronómiai üzletág – vetőmag kereskedelem, növényvédő szer kereskedelem, műtrágya kereskedelem, terménykereskedelem, kertészet – szakmai, illetve gyakorlati alapjait elsajátíthassák, illetve a szervezetet megismerjék. A junior programba több új munkavállalót is szeretnének bevonni. Munkavégzés helye a Dunántúli régió.

További részletek: Tóth Lilla, HR koordinátor
Telefon: 30/229-6055
E-mail: tothlilla@kite.hu
Felkerült: 2017.07.13.

Burgonyakutatási Központ intézeti mérnök munkatársat keres

Leírás: Az intézeti mérnök feladata a Központ termelési, kutatási és oktatási tevékenységeihez kapcsolódóan a növényvédelmi és tápanyag-gazdálkodási feladatok ellátása. Ezen belül: növényvédelmi és tápanyag-gazdálkodási terv elkészítése, megrendelések előkészítése, beszállítókkal való kapcsolattartás, szántóföldi növénytermesztés, valamint üveg és növény-nevelőházi vetőburgonyaszaporítás növényvédelmi munkálatainak irányítása, esetenként végzése, növényvédelmi, kórtani kísérletek beállítása kiértékelése, részvétel a Központ oktatási, kutatási és marketing tevékenységeiben.
A pályázó rendelkezzék felsőfokú növényvédelmi szakirányú végzettséggel (MSc), érvényes I. kategóriás engedéllyel (fehérkönyv), növényvédő mérnöki és növényorvosi kamarai tagsággal. A kiválasztás során a több éves szakmai gyakorlat, B kategóriás jogosítvány és az angol, vagy német nyelvű középfokú nyelvvizsga megléte előnyt jelent.

További részletek: Dr. Polgár Zsolt egyetemi tanár, igazgató
Telefon: 83/545-104
E-mail: polg-zs@georgikon.hu
Felkerült: 2017.04.29.

Növényorvos munkatársat keresnek

Leírás: Növényorvost keresnek, aki gyümölcstermesztésben szeretne dolgozni, és lehetőleg több évre tervez. A lehetőség a betanulásra adott, de még betakarítás előtt, hogy az előkészületektől a betakarítás végéig testközelből tapasztalja meg a szépségeit ennek a szakmának. Szakmai előélet nem elvárás, de nem is hátrány.
A gyümölcsös Veszprémtől délre, Felsőörs előtt, kb félúton található. 220 ha csonthéjas: 5 ha cseresznye /érési sor, 15 ha (magyar) kajszi / érési sor, és 200 ha meggy, javarészt Cigánymeggyek, és egy kicsi Újfehértói és Kántorjánosi + 4 ha homoktövis. A teljes területen ökológiai gazdálkodást folytatnak, tanúsító a Biokontroll.

További részletek: Schöffer Péter szakmai igazgató
Telefon: 30/956-9976
Felkerült: 2017.04.29.

Termeltetési felügyelő munkakör

Leírás: A Magyar Cukor Zrt., az ország egyetlen cukorgyára termeltetési felügyelő kollégát keres a Dunántúl területére.
Részletek: Ide kattintva elérhetők
Felkerült: 2016.10.25.

Értékesítő munkakörbe munkatársat keresnek

Leírás: Nagykanizsai központtal mezőgazdasági integrátor-szaktanácsadó cég keres munkatársat, értékesítési munkakörbe. Felsőfokú növényvédelmi végzettség előnyt jelent. Fényképes önéletrajzot az alább látható címre kérik elküldeni.
Telefon: 30/969-6400, Németh András
E-mail: andras.agrocoord@gmail.com
Felkerült: 2016.10.25.

A Fejér Megyei Kormányhivatal munkatársakat keres

Leírás: A Fejér Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földművelésügyi Főosztály Növény- és Talajvédelmi Osztálya velencei munkahelyre keres felsőfokú növényvédelmi végzettséggel rendelkező szakembereket. A károsító diagnosztikai szakterületre kórtanos, rovartanos és előrejelzői feladatok elvégzésére egy-egy kollégát, valamint növényvédelmi felügyelő, zöldség- gyümölcs minőségellenőri feladatokra egy kollégát keresnek.
Pályázatok benyújtási határideje: 2016. július 29.
A részletes felhívás megtalálható a Fejér Megyei Kormányhivatal honlapján, valamint a Közigállás honlapon is.
Felkerült: 2016.07.18.

Növényorvost vagy növényvédelmi mérnököt keresnek

Leírás: A Medosz Kft. növényvédőszer nagykereskedelmi cég szombathelyi telephelyére növényorvos/növényvédelmi szakmérnök munkavállalót keres. A cég 1996 óta működő, folyamatosan fejlődő; műtrágya, vetőmag, növényvédő szer és termény értékesítéssel foglalkozik. Integrátori pozíciójának köszönhetően a gazdák teljeskörű input anyag kiszolgálója, másodsorban mezőgazdasági boltokat is ellát termékekkel.
Végzős egyetemi hallgatók jelentkezését is várják.
További részletek: Dosztál György ügyvezető
E-mail: medosz@medoszkft.hu
Telefon: 30/337-8317
Felkerült: 2016.06.06.

Mezőgazdasági szaktanácsadó/pályázatírót keresnek

Leírás: Északnyugat-dunántúli mezőgazdasági szaktanácsadó iroda bővülő csapatába munkatársat keres mezőgazdasági szaktanácsadó/pályázatíró munkakörbe.
Részletek: Ide kattintva elérhetők
Jelentkezési határidő: 2016.06.15.
Felkerült: 2016.05.30.

Termeltetési felügyelőt és termeltetési felügyelő gyakornokot keresnek

Leírás: A Magyar Cukor Zrt. termeltetési felügyelő álláshelyet és termeltetési felügyelő gyakornoki lehetőséget kínál a Dunántúlra.
Részletek: termeltetési felügyelő; termeltetési felügyelő gyakornok
Felkerült: 2016.05.04.

Biológia-agrár végzettségű fiatal munkatársat keresnek Gödöllőre

Leírás: A NAIK-MBK Diagnosztikai Csoportja állást ajánl biológiai szakirányú végzettséggel rendelkező, vagy azt most megszerző fiataloknak.
Részletek: Ide kattintva elérhetők
Felkerült: 2016.03.29.

Növényvédő-növényorvos mérnököt keresnek

Leírás: AGROPA Szövetkezet friss diplomás, vagy nemrég végzett növényvédő szakmérnököt vagy növényorvost keres.
Részletek: Ide kattintva elérhetők

Fejlesztő mérnököket illetve mérnök jelölteket keresnek

Leírás: Nemzetközi cég szombathelyi és zalaegerszegi telephelyére keres növényorvos, mezőgazdasági- vagy növénytermesztő mérnöki végzettséggel rendelkezőket. Mérnök jelöltek jelentkezését is várják. Feladatok: növényvédelmi kísérletek beállítása, értékelése; kísérleti dokumentációk készítése; kapcsolattartás a megbízókkal; szakmai konferenciákon való részvétel. Elvárás: szakmai érdeklődés, nagy munkabírás, csapatmunkára való alkalmasság, aktív angolnyelv-tudás, szervezőkészség, operatív, gyakorlatias hozzáállás. Elsősorban helyben, vagy a közelben lakók jelentkezésére számítanak.
Érdeklődni: Dr. Hollósy Zsolt
E-mail: hollosy@georgikon.hu

Értékesítő munkakörbe munkatársat keresnek

Leírás:Nagykanizsai központtal mezőgazdasági integrátor-szaktanácsadó cég keres munkatársat, értékesítési munkakörbe. Felsőfokú növényvédelmi végzettségűek előnyben. A munkakör azonnal betölthető. Fényképes önéletrajzot az alább látható címre kérik elküldeni.
Telefon: 30/969-6400
E-mail: andras.agrocoord@gmail.com

Növényvédő szakmérnököt keresnek

Leírás:Növényvédőszer kis- és nagykereskedés növényvédő szakmérnöki végzettséggel rendelkező munkatársat keres zalakomári telephelyre.
Telefon: 30/560-3519
E-mail: radazoli@freemail.hu

Zala Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági, Növény- és Talajvédelmi Főosztálya munkatársat keres

Leírás:A Zala Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági, Növény- és Talajvédelmi Főosztály Növény- és Talajvédelmi Osztályára 2016. január 16. nappal betölthető kórtani labormérnök álláshelyre keresünk felsőfokú növényvédelmi képesítéssel, lehetőleg gyakorlattal rendelkező kollégát. Pályakezdők jelentkezésére is számítunk. Érdeklődés esetén kérem a mielőbbi visszajelzést telefonon, illetve önéletrajz megküldését e-mail útján.
Telefon: 06/92/550-161; 20/390-3686
E-mail: szabobe@nebih.gov.hu

Baranya Megyei Kormányhivatal növényorvos munkatársat keres

Leírás:A Baranya Megyei Kormányhivatal ÉBNTFO Növény- és Talajvédelmi Osztályára károsító diagnosztikai vagy növényvédelmi felügyelői feladatkörbe végzett növényorvos munkatársat keresnek.
Telefon: 20/411-0861
E-mail: ebnt.novenytalaj@baranya.gov.hu

Gazdaságirányítót keresnek

Leírás:Szántóföldi növénytermesztéssel és hízómarha tenyésztéssel foglalkozó cég gazdaságirányító munkatársat keres. Feladat: mindkét gazdaság irányítása, talaj,- növényvédelmi munkák, betakarítások, állatok gondozása, szervezése, dolgozók eligazítása, munka kiosztása és ellenőrzése, permetezési napló, állatnyilvántartások, munkaműveletek nyilvántartása, adatszolgáltatások végrehajtása. Bérezés, utazás, esetleg szállás megegyezés szerint.
Telefon: 20/804-4086

Értékesítő munkakörben munkatárs kerestetik

Leírás:Nagykanizsai központtal mezőgazdasági integrátor-szaktanácsadó cég keres munkatársat, értékesítési munkakörbe. Fényképes önéletrajzot az alább látható címre kérik elküldeni.
Telefon: 30/969-6400
E-mail: andras.agrocoord@gmail.com

Növényvédő szakmérnök/növényorvost keresnek Dél-dunántúli területre

Leírás:Agráriparban tevékenykedő, dinamikusan fejlődő cég keres növényorvos végzettségű munkatársat. Az értékesítés helyszíne Dél-Dunántúl.
Telefon: 52/371-019; 52/561-482
E-mail: farmmix@farmmix.hu

Mérnök-üzletkötő munkakörbe munkatársat keresnek

Jelentkezési határidő: 2015. június 15.
Leírás: A Devecseri Agrokémiai Kft. növényvédő mérnöki vagy növényorvosi végzettséggel mérnök-üzletkötő munkatársat keres.
Részletek: Ide kattintva elérhető

Mezőgazdasági mérnök munkakör

Jelentkezési határidő: 2015. június 15.
Leírás: Az Eurofins Agroscience Services Kft. növényvédelmi, és talajtani szakterületen végzett kutatási, fejlesztési munkákra keres munkatársat mezőgazdasági mérnök munkakörbe.
Részletek: Ide kattintva elérhető

Növényvédelmi szakembert keresnek

Leírás:Balatonboglári székhelyű növényvédő szer kereskedelemmel foglalkozó cég keres növényorvost. A pozícióval kapcsolatban további információ a megadott e-mail címen kérhető.
E-mail: bnokft@gmail.com

Termeltetési felügyelő munkakör

Leírás: A Magyar Cukor Zrt. termeltetési felügyelő munkatársat keres a Dél-Dunántúlra. Előnyt jelent a növényorvosi végzettség.
Részletek: Ide kattintva elérhető

Növénytermesztő mérnök és állattenyésztő mérnök munkakörbe munkatársat keresnek

Leírás: Több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező Zala megyei agrárvállalkozás munkatársakat keres kiemelt vezetői pozícióba. A jelentkezésnél előnyt jelent a növényvédelmi szakmérnöki/növényorvosi végzettség.
Jelentkezési határidő: 2015. március 15-ig
Részletek: Ide kattintva elérhető

Növényvédelmi szakmérnököt keresnek

Leírás: 2000. évben alakult, szántóföldi növénytermesztéssel a Bakonyban, 1100 ha-on foglalkozó, magyar tulajdonú cég keres növényvédelmi szakmérnököt, Zirc – Mór térségben. Közeli lakhelyről bejárás biztosítható.
E-mail: koczankatalin@gmail.com

Növényvédelmi értékesítő munkatársat keresnek

Leírás: Észak-Magyarország és Észak-Alföld területere növényvédelmi értékesítő munkatársat keres az Organit Kft.
Részletek: Észak-Magyarország, Észak-Alföld
E-mail: pelczeder.tibor@organit.hu

Intézeti munkakör betöltésére munkatársat keresnek

Leírás: A Burgonyakutatási Központ munkatársat keres intézeti mérnöki munkakör betöltésére 2015. március 1-től.
A munkakör tartalma: a Központ teljeskörű növényvédelmi feladatainak ellátása (burgonya, kukorica, búza); részvétel a Központ pályázati és céges K+F feladatainak teljesítésében; burgonya rezisztencia vizsgálatok; kórtani, gyomirtási, stb. kísérletek önálló beállítása, kiértékelése. Betöltéshez szükséges feltételek: szakirányú felsőfokú végzettség (növényvédelmi szakmérnök, növényorvos, MSc); angol, vagy német középfokú nyelvvizsga (angol előnyt jelent); két vagy több éves szakmai gyakorlat előnyt jelent. Bérezés: közalkalmazotti besorolásnak megfelelően. Fejlődési lehetőség: igény szerint kutatási téma biztosítása PhD fokozat megszerzéséhez.
Érdeklődni: Dr. Polgár Zsolt
E-mail: polg-zs@georgikon.hu

Növényvédelmi felügyelő munkatársat keresnek

Leírás: A Baranya Megyei Kormányhivatal Növény-és Talajvédelmi Igazgatóság növényvédelmi felügyelői feladatkörbe végzett növényorvost keres Pécsre.
Telefon: 72/552-240; 20/411-0861

Ökológiai szemléletű gazda kerestetik

Jelentkezési határidő: 2014. december 10.
Leírás: Ökológiai szemléletű gazdát keresnek az Aldea Benedek gazdaságba, aki a Nógrád megyei Felsőtold község közelében, a falutól 1,5 km-re egy festői környezetben elterülő, összesen 14 hektáros területen ökológiai mintagazdaság megteremtését tűzte ki célul. A terület elsősorban állattartás, erdőkertes gyümölcstermesztés, gyógynövény termesztés lehetőségeit, másodsorban zöldségtermesztést tesz lehetővé. A leendő gazdaság funkciói az ökológiai környezetben megvalósuló, gazdaságilag is önellátó mintagazdaság céljait hivatottak szolgálni. Olyan ökológiai szemléletű gazdát keresnek, aki a területen életvitel szerűen élve, a projekt megvalósításában és későbbi üzemeltetésében együttműködő partner lehet. Önéletrajzot és motivációs levelet várnak a jelentkezéshez.
E-mail: aldea.benedek@gmail.com

Növényvédelmi felügyelő munkatársat keresnek

Leírás: A Baranya Megyei Kormányhivatal Növény-és Talajvédelmi Igazgatóság növényvédelmi felügyelői feladatkörbe végzett növényorvosokat keres Pécsre.
Telefon: 72/552-240; 20/411-0861

Mezőgazdasági ágazatvezetőt keresnek

Leírás: Növényorvos vagy növényvédelmi szakirányú végzettséggel mezőgazdasági ágazatvezetőt keresnek. Elvárás a 10-15 éves szakmai tapasztalat, illetve a legalább már 500 hektáron elért sikeres eredmények. Munkavégzés helye: Dunántúl. Részletek itt elérhetőek.
Érdeklődni: Lóczi Lea
E-mail: loczi.lea@bap.hu
Telefon: 20/999-9253

Kertészetvezetőt keresnek

Jelentkezési határidő: 2014. szeptember 5. az alábbi címen: uveges.mail@gmail.com
Leírás: Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet partnere, Hernádszentandrás Község Önkormányzata munkatársat keres kertészetvezetői munkakörbe. Bővebb információért kattintson ide!

Nagyrákosi kertészetbe munkatársat keresnek

Leírás: A Zsohár Kertészet öntözési, tápanyagellátási és növényvédelmi feladatokra keres munkatársat. Albérleti hozzájárulást is fizetnek.
Érdeklődni: Zsohár Kertészet

Növényvédelmi szakképesítéssel munkatársat keresnek

Leírás: Az Agro-Milch Kft. növényvédelmi szakképesítéssel rendelkező munkatársat keres.
Érdeklődni: Kiss József
E-mail: bmvszvv@vnet.hu
Telefon: 30/377-0755
Cím: 8438 Veszprémvarsány, Könyves K.u. 2.

Növényvédelmi végzettségű pályakezdő munkatársat keresnek Keszthelyre

Leírás: Általános biztosításokkal és agrárbiztosításokkal összefüggő adminisztratív, szervezési, ügyfélkapcsolati feladatok ellátására keresnek pályakezdő szakmabelit. Feltétel: “B” kategóriás jogosítvány, 25 év alatti kor.
Kapcsolattartó: Dr. Takács András
E-mail: a-takacs@georgikon.hu
Telefon: 83/545-217

Növényvédelmi végzettségű munkatársat keresnek

Leírás: Növényvédelmi végzettséggel és jó angol nyelvtudással munkatársat keresnek Kambodzsába.
Kapcsolattartó: Dr. Takács András
E-mail: a-takacs@georgikon.hu
Telefon: 83/545-217

Növényorvos, növényvédő mérnök végzettségű munkatársat keresnek

Leírás: Növényorvos és növényvédő agrármérnök végzettséggel munkatársat keresnek Hódmezővásárhelyre.Több hely is nyitott: területi munka, adminisztráció, labormunka.
Kapcsolattartó: Dr. Takács András
E-mail: a-takacs@georgikon.hu
Telefon: 83/545-217

Fejlesztőmérnök munkakörbe növényvédelmi végzettségű szakembert keresnek

Jelentkezési határidő: 2014. január 14-től visszavonásig
Leírás: A SynTech Research Hungary Kft. állást kínál frissen végzett, talpraesett, kihívásokat kereső, értelmes, növényvédelmi végzettséggel rendelkező mérnököknek. A csapat jó, dinamikus gondolkodású. A munka kihívásokkal teli (szellemi és fizikai). A cég nem átjáróház. Fejlődési lehetőség adott, annak aki elhivatott. Bővebb információért kattintson ide!

Agrármérnök végzettséggel munkatársat keresnek

Jelentkezési határidő: 2014. január 10-től visszavonásig
Leírás: Agrármérnök végzettséggel és német nyelvtudással munkatársat keresnek. Bővebb információért kattintson ide!
Kapcsolattartó: Dr. Takács András
E-mail: a-takacs@georgikon.hu
Telefon: 83/545-217

Növényvédő munkakörbe munkatársat keresnek

Jelentkezési határidő: 2013. december 4-től visszavonásig
Leírás: Magántulajdonú cég növényvédelmi szakképesítéssel rendelkező agrármérnökök vagy kertészmérnökök jelentkezését várja. Bővebb információért kattintson ide!

Értékesítési igazgatói munkakör betöltésére keresnek szakembert

Jelentkezési határidő: 2013. november 19-től visszavonásig
Leírás: Növényvédő szereket gyártó és forgalmazó multinacionális vállalat keres értékesítési igazgatót. Bővebb információért kattintson ide!

Területi szakmérnök-üzletkötő munkatársat keresnek Hajdú és Szabolcs megyébe

Jelentkezési határidő: 2013. november 19-től visszavonásig
Leírás: Növényvédő szereket gyártó és forgalmazó multinacionális vállalat keres területi szakmérnök-üzletkötőt Hajdú és Szabolcs megyébe. Bővebb információért kattintson ide!

Kereskedelmi feladatra keresnek növényorvost vagy növényvédelmi szakmérnököt

Jelentkezési határidő: 2013. november 14-től visszavonásig
Leírás: Az Agrotata Kft. keres kereskedelmi feladatra növényorvos vagy növényvédelmi szakmérnök képesítéssel rendelkező munkatársat.
Érdeklődni: Horváth Róbert
E-mail: agrotata1@t-online.hu
Telefon: 30/932-67-34, 20/473-75-66

Agrár (növényvédelmi) végzettségű szakembert keresnek marketing manager munkakörbe

Jelentkezési határidő: 2013. április 19-től visszavonásig – VISSZAVONVA!
Leírás: Egy neves, többek között növényvédő szerekkel (és vetőmagvakkal is) foglalkozó multinacionális cég munkatársat keres marketing manager munkakörbe. Bővebb információért kattintson ide!

Növényorvos végzettségű szakembert keresnek

Jelentkezési határidő: 2013. április 2-től visszavonásig – VISSZAVONVA!
Leírás: A Növényvédelmi Intézet növényorvos végzettséggel friss diplomás munkatársat keres. Bővebb információért kattintson ide!

Mezőgazdasági mérnök munkakörbe

Jelentkezési határidő: 2013. március 15.
Leírás: Az Eurofins Agroscience Services Kft. Dél-alföldi telephelye növényvédelmi, és talajtani szakterületen végzett kutatási, fejlesztési munkákra keres munkatársat mezőgazdasági mérnök munkakörbe. Bővebb információért kattintson ide!